Szolgáltatásaink

  Magyar tulajdonosi hátterű cégünk napelemes rendszerek importjával és azok telepítésével foglalkozik. Csapatunk a napelemes rendszerek teljeskörű menedzselésével foglalkozik 2003 óta.

  Az ezzel összefüggő teljes előkészítési, tervezési, engedélyeztetési és kivitelezési munkát elvégezzük, így megrendelőink számára egy kézben összpontosulnak a dolgok. Előzetesen felmérjük a helyszínt és a termelési kapacitásra vonatkozó igényt. Ezek alapján egyeztetünk Önnel a napelem rendszer nagyságáról, a műszaki megoldásokról. A megbeszéltek alapján részletes árajánlatot készítünk, amely tartalmazza a beépítendő főbb elemeket (napelem ára, inverter ára, stb.) és a szerelési anyagokat ill. a munkadíjat is. Ismertetjük a helyszín ismeretében a lehetséges energiahozamot, kiszámítjuk a várható megtérülést. Az áramszolgáltatóval való ügyintézést, engedélyeztetést cégünk végzi. Igény esetén pályázati ügyintézést és banki finanszírozást is vállalunk.

  Image

  Ingyenes helyszíni felmérés

  Ha Ön Győr, Sopron, Veszprém, Mosonmagyaróvár, Pápa vagy Komárom városok körzetében szeretne napelem rendszert, akár 2 napon belül felmérjük a helyszíni adottságokat (egyéb helyszíneken pár nap alatt).
  Image

  Pénztárcabarát megoldások

  A költséghatékony rendszertől prémium megoldásokig kínálunk lehetőségeket, így kihozva a maximumot az elképzeléseiből.
  Image

  Elérhetőség a hét minden napján

  Kérdés esetén a hét bármely napján fordulhat hozzánk. Garantáltan nem hagyjuk kételyek között.
  A  rendszer elkészülte és készrejelentése után ügyfeleink megkapják a kétirányú fogyasztásmérőt. A rendszereink minőségét garantálja, hogy kizárólag a világ Top 10 gyártójának kiváló minőségű, nemzetközi és magyarországi minősítéssel ellátott (TÜV, ISO, SGS) napelem paneljeit, rögzítéseit forgalmazzuk és szereljünk. Garanciáink: Inverterre 5-12 év, napelemre 10 év általános garancia és 10 év 90%-os és 25 év 80%-os teljesítménygarancia vonatkozik.
  Image
  A gyakorlatban mi ennek a folyamata?
  • Az ajánlat elfogadását követően felszereljük a napelemes rendszert a tetőre, és egy un. invertert építünk be, mely a megtermelt áramot 230V-ra alakítja át.
  • A rendszerrel rácsatlakozunk az Ön áramszolgáltatójának a hálózatára, egy oda-vissza mérő villanyórán keresztül ( a működtetéshez szükséges engedélyeket és a villanyóra cseréltetését cégünk intézi). Ön éves elszámolási rendszerrel számol el a szolgáltatóval KWh-ban, és csak a fogyasztás és termelés különbségét kell megfizetnie. Ez azt is jelenti, hogy amit Ön nyáron megtermel a sok napsütés mellett, azt télen használhatja el! Egy jól megtervezett rendszer esetében nulla Ft az Ön áramszámlája min. 40 évig!
  • Törvény biztosítja, hogy az áramszolgáltató köteles átvenni a fogyasztótól a megtermelt energiát, min. a saját fogyasztása erejéig.
  Cégünk a napelemes rendszerek teljeskörű menedzselésével foglalkozik. Napelem rendszer telepítést pályázati támogatással, napelem szállításokat végzünk pályázatírással Győr, Csorna, Pápa, Mosonmagyaróvár, Komárom, Sopron, Veszprém, Tatabánya, Székesfehérvár városok környékén. A pályázatírástól a tervezésen át a megvalósításig. Önt érdekelné napelemes rendszer pályázati lehetőség esetén?

  Kérje ingyenes konzultációnkat és felmérésünket: Napelemes rendszer ajánlatkérés

  Napelemes rendszert vagy elektromos fűtést szeretne?
  Bizonytalan, vagy kérdései vannak amelyekre nem kapott választ oldalunkon?
  Tegye fel bátran, hamarosan válaszolunk!
  Telefonon is megteheti a 30/737- 9777-es számon.

  Napelemes rendszert vagy elektromos fűtést szeretne? Bizonytalan, vagy kérdései vannak amelyekre nem kapott választ oldalunkon? Tegye fel bátran, hamarosan válaszolunk!
  Telefonon is megteheti a 30/737- 9777-es számon.

  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image