Hírek

  A folyamatosan fejlődő Fronius - 2021 portfólió-bővítés

  A napelem-szakértő Fronius 2021-ben a hírek szerint jelentősen bővíteni fogja vállalati portfólióját. Minden az energiaszektorba való hatékony integrálódás, a maximális önfogyasztás és az energiafüggetlenség körül fog forogni a jövőben. 

  2021-ben a Fronius számos új terméket mutat be, és tovább bővíti digitális szolgáltatásainak körét, hogy megfeleljen a kiváló minőségű napelemes megoldások iránti egyre növekvő keresletnek.  Martin Hackl (a Fronius International Solar Energy Üzletág igazgatója) nyilatkozata szerint olyan területeken is fejlődés várható, mint a nagyteljesítményű ipari inverterek és az elektromos autók töltésére vonatkozó saját megoldások.

  Az egyfázisú Primo GEN24 Plus 2021 első negyedéve végétől elérhető a piacon a 3 és 6 kW közötti teljesítményosztályokban. A Primo GEN24 PPLUS rendelkezik minden olyan funkcióval, mely kiemelkedő minőséget biztosít - igényalapú tartalékellátás opciók, aktív hűtés, Multi Flow Technológia, SuperFlex Design, beépített árnyékkezelés. A többlet napelemes energiát hőszivattyúk vagy az elektromos autók használhatják fel. Az ajánlatot a Fronius saját e-közlekedési megoldása teszi teljessé, melynek révén az ügyfelek a maguk által termelt napenergiát használhatják az autóik töltésére. Ezáltal a napenergia-termeléstől az elektromos autók intelligens, napenergiára optimalizált töltéséig minden egy forrásból érhető el. A  Fronius Tauro ipari inverter bemutatkozása 2021 második, harmadik negyedévében várható. Ideális megoldás tetőre szerelt és szabadonálló rendszerekhez, és különböző változatokban, 50-100 kW közötti teljesítményosztályokban érhető el. A napelemes rendszerek költségei minimálisak a teljes élettartam alatt, mely a rendszerkialakítás flexibilitásának, az elképesztő ellenállóképességnek, az akár 50 °C-os környezeti hőmérsékletig is fenntartható maximális teljesítményleadásnak, valamint a teljesítményátviteli egység egyszerű cseréjének és a piac leggyorsabb szerviz szolgáltatásának, illetve mindezek kivételes kombinációjának köszönhető.

  A környezetbarát módon előállított hidrogén központi szerepet játszik jövőképünk, a 24 órás napsütés elérésében - nyilatkozta Martin Hackl. Ez a technológia lehetővé teszi a megújuló energia hatékony szezonális tárolását és elektromos árammá való visszaalakítását. Ennek érdekében a Fronius, mint a hidrogén alkalmazásának úttörője, modern hidrogéncentrumot épít Steinhausban, ahol az összes erőforrását egy tető alá hozza.

  Látható, hogy a napelemes iparágban számos új, izgalmas fejlesztés várható, melyek hozzájárulnak napelem rendszerünk maximális teljesítményének biztosításához.

   

  Forrás: mnnsz.hu, sajtóközlemény 

   

  Elérhetőségeink

  Free Energy Team Kft.
  9023 Győr, Külső Veszprémi út 2.
  +36 20 452-7020
  +36 20 452-7227
  info@napelemtechnika.hu

  Forgalmazott termékeink

  logo_napelemtechnika.png