Rólunk

  A napelemtechnikáról

  Magyar tulajdonosi hátterű cégünk napelemes rendszerek importjával és azok telepítésével foglalkozik. Csapatunk a napelemes rendszerek teljeskörű menedzselésével foglalkozik 2003 óta.

  Az ezzel összefüggő teljes előkészítési, tervezési, engedélyeztetési és kivitelezési munkát elvégezzük, így megrendelőink számára egy kézben összpontosulnak a dolgok. Előzetesen felmérjük a helyszínt és a termelési kapacitásra vonatkozó igényt. Ezek alapján egyeztetünk Önnel a napelem rendszer nagyságáról, a műszaki megoldásokról. A megbeszéltek alapján részletes árajánlatot készítünk, amely tartalmazza a beépítendő főbb elemeket (napelem ára, inverter ára, stb.) és a szerelési anyagokat ill. a munkadíjat is. Ismertetjük a helyszín ismeretében a lehetséges energiahozamot, kiszámítjuk a várható megtérülést. Az áramszolgáltatóval való ügyintézést, engedélyeztetést cégünk végzi. Igény esetén pályázati ügyintézést és banki finanszírozást is vállalunk.

  Miért velünk?

  ÜGYFÉL VÉLEMÉNYEK

  Miért mondják rólunk, hogy "fehér holló" vagyunk a napelemes piacon?

  Mert komplexen gondolkodunk. Azt tartjuk szem előtt, hogy az ügyfeleink napelem rendszere egy hasznot termelő beruházás legyen, mely esztétikus és biztonságos is egyben. Ha ebből mindhárom megvalósul, akkor jól dolgoztunk.
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image

  Elérhetőségeink

  Free Energy Team Kft.
  9028 Győr, Fehérvári út 78. (Ternyák udvar - leghátul, jobbra)
  +36 30 737 9777
  info[kukac]napelemtechnika.hu

  Forgalmazott termékeink

  logo_napelemtechnika.png