Rólunk

  Magyar tulajdonosi hátterű cégünk napelemes rendszerek importjával és azok telepítésével foglalkozik. Csapatunk a napelemes rendszerek teljeskörű menedzselésével foglalkozik 2003 óta.

  Az ezzel összefüggő teljes előkészítési, tervezési, engedélyeztetési és kivitelezési munkát elvégezzük, így megrendelőink számára egy kézben összpontosulnak a dolgok. Előzetesen felmérjük a helyszínt és a termelési kapacitásra vonatkozó igényt. Ezek alapján egyeztetünk Önnel a napelem rendszer nagyságáról, a műszaki megoldásokról. A megbeszéltek alapján részletes árajánlatot készítünk, amely tartalmazza a beépítendő főbb elemeket (napelem ára, inverter ára, stb.) és a szerelési anyagokat ill. a munkadíjat is. Ismertetjük a helyszín ismeretében a lehetséges energiahozamot, kiszámítjuk a várható megtérülést. Az áramszolgáltatóval való ügyintézést, engedélyeztetést cégünk végzi. Igény esetén pályázati ügyintézést és banki finanszírozást is vállalunk.

  Miért velünk?

  ÜGYFÉL VÉLEMÉNYEK

  Mert komplexen gondolkodunk. Azt tartjuk szem előtt, hogy az ügyfeleink napelem rendszere egy hasznot termelő beruházás legyen, mely esztétikus és biztonságos is egyben. Ha ebből mindhárom megvalósul, akkor jól dolgoztunk.
  • Engedélyeztetés és finanszírozás

   Engedélyeztetés és finanszírozás

   Ügyfélközpontú bánásmód az egész projekt során. A kivitelezési munkát sokszor hónapokig zajló előkészítés előzi meg, ez a munka leghosszabb része. Ebből az ügyfeleink sokszor csak azt érzékelik, hogy minden rendben zajlik, „sínen az ügy”, érkeznek az engedélyek. A precízség itt kulcskérdés. „Nálunk minden az élén áll” –ahogy szokták mondani. Kollégáink kiválóan képzett, kedves kollégák. Munkánkat nagyfokú precízség és empátia jellemzi. Gyakran köszönik meg az ügyfelek azt a sok türelmet, ami a kollégáink irányából tapasztalható az ügymenet alatt. Hisszük, hogy ez az egyedi hozzáállás kiemel bennünket a mai rohanó világ személytelenségéből, és a versenytársak közül. Hiszen nincs két egyforma ügy és nincs két egyforma ügyfél sem. Az egyedi igényekhez rugalmasan alkalmazkodva megkeressük a legjobb megoldásokat. Nekünk az üzlet az életünk része, és nem csupán megélhetés. Gyakori, hogy hosszú távú kapcsolatok, barátságok alakulnak ki a hetekig tartó közös munka során. A munka teljes folyamatában segítséget nyújtunk ügyfeleinknek, melyben óriási tapasztalatunk van. Munkánk során mind az Áramszolgáltatói ügyintézést, mind a pályázatok vagy hitel ügyintézését végezzük. Szerződések, áramszolgáltatói igénybejelentés, áramszolgáltatói csatlakozási dokumentáció, nyilatkozatok, táblázatok, számlák és még sorolhatnám…. Egészen a projekt zárásáig kollégáink fogják az Ön kezét, Önnek csak adatot kell szolgáltatnia. Ugyanakkor segítséget nyújtunk a pályázatok utómunkáiban is. A munka oroszlánrésze ugyan a háttérben zajlik, de a teljes folyamat erre épül. Alapelvünk, hogy egy mosoly sok mindent megold :-)
  • Helyszíni felmérés

   Helyszíni felmérés

   A munkánk minden esetben helyszíni felméréssel indul. Google kép, drón fotó, 3d felmérés interneten keresztül? Ilyen és ehhez hasonlatos marketing szagú szlogenek zúdulnak ránk az internetes hirdetésekből. Ne dőljünk be nekik, hiszen ezekből maximum a tájolás és a tetőfedő anyag állapítható meg teljes pontossággal. Nem lehet napelemes rendszer csomagot rendelni, aztán az majd jó lesz mindegyik tetőre. A honlapon lévő csomagárak kizárólag a nagyságrendi tájékozódást szolgálják. Mi egy személyre szabott napelemes rendszerre adunk ajánlatot. Komplett megoldást, javaslatot nyújtunk a normál fogyasztás megtermelésén túl a fűtés modernizálásának lehetséges alternatíváira is. (amennyiben kikérik a véleményünket)
  • Lássunk a jövőbe

   Lássunk a jövőbe

   Húha. Ez is kicsit furán hangzik. Pedig nem az. Együtt kell gondolkodnunk, hiszen egy napelemes rendszert min. 30 évre tervezünk. Nyilván a kiindulás a jelenlegi fogyasztás, de mi lesz jövőre? Nőni vagy csökkeni fog? Hogyan változnak majd az energiát használó eszközök, hogyan változik az életmód, a felhasználói szokások? Pl. nagy mértékben függ a gyermekek számától és korától. Igen, minden családnak van életciklusa. És nekünk ezekre a kihívásokra kell választ adni energetikai szempontból. Ez nem megy egy fénykép alapján. Jósok ugyan nem vagyunk, de kíváncsiak vagyunk mindenre, hisz ez egy életre szóló döntés lesz.
  • Bővíthető rendszer

   Bővíthető rendszer

   Gyakorta szeretné a Megrendelő, ha bővíthetőre terveznénk a napelemes rendszert, mert mások is ezt ajánlották. Lehetséges, és néha szükséges. De sok-sok hátránya lehet. Minden szempontot figyelembe véve kell ezt a döntést meghozni, ezt is a helyszínen fogjuk látni.
  • Árnyékok, domborzati viszonyok, szomszédok

   Árnyékok, domborzati viszonyok, szomszédok

   Na ez már tényleg furán hangzik, ugye? A technikai megoldás vagy a telepítés helye bizony függhet egy rossz szomszédi viszonytól is. Kedves leendő ügyfelünk, pár éve felhívtuk a gazda figyelmét egy sor 1,5mes leylandi ciprusra, amelyet a „jó” szomszéd a telekhatárra ültetett. Ja, és esze ágában sem volt nyírni. Évente 1,5m –t nő, és 20 éves korára elérheti a 20-22 méter nagyságot is! Mostanra közel 10m magas. A napelem ezért került a melléképületre. Gondolom most már látható, miért fontos a precíz, pontos helyszíni felmérés. Felmérésünk alkalmával közel 70db eldöntendő kérdés merül fel, melyre sokszor a helyszínen is alapos latolgatások és mérések után kapunk megfelelő választ. Szeretnénk Önnek a legmegfelelőbb napelemes rendszert ajánlani, amire Ön és Mi is büszkék leszünk.
  • Nem mindenáron szeretnénk eladni….

   Nem mindenáron szeretnénk eladni….

   Vannak helyzetek, amikor nem lehet jól és biztonságos működéssel megcsinálni egy napelemes rendszert az adott épületen. Oda nem is kell! Az ajánlatkéréseink 3-5%-ában a helyszíni felmérés során derül ki, hogy az épület nem alkalmas napelemes rendszer létesítésére. Közben az ügyfél már kapott 8-10 napelemes ajánlatot…..
  • Esztétika

   Esztétika

   A napelemes rendszernek a megfelelő működésen túl esztétikusnak is kell lennie. Egy szép házat nem csúfíthatunk el, a napelemnek emelni kell az esztétikai hatást. Hová kerüljön az inverter, hol vezetjük el a kábeleket, hol legyenek a napelemek? Sok –sok kérdés, amit mindjárt a tervezés elején tisztázni kell.
  • Kivitelezési hibák

   Kivitelezési hibák

   Órákat tudnánk mesélni, alacsony hatékonysággal működő napelemes rendszerekről, amelyek a nem megfelelő tervezés és hanyag kivitelezés eredményei. Jó minőségű alkatrészekből is láttunk már csapnivaló napelemes rendszert, amely amellett, hogy nem volt üzembiztos napelemes kiserőmű, még tűzveszélyes is volt. Mi a legnagyobb aprólékossággal válasszuk ki még a legkisebb csavart vagy kábelkötegelőt is. Folyamatosan azt tartjuk szem előtt, hogy annak az anyagnak 30-40 évet kell kibírnia a tetőn -25C foktól-60C fokig. Így választottuk ki az általunk forgalmazott napelem és inverter márkát is.
  • Minőségi alkatrészek

   Minőségi alkatrészek

   A napelem piacon vannak jó, kevésbé jó és csapnivaló termékek is. De mindenki eladni akar, hangzatos ígéretek vannak, ezért nem könnyű a választás. Mi kizárólag a legnagyobb, nevesebb gyártók termékeit építjük be, amelyeknek legalább 10-15 éves makulátlan múltjuk van. A Canadian Solar napelem gyártót 2001-ben alapították Kanadában, mára a világ 2. legnagyobb gyártója lett. A Fronius osztrák inverter gyártó. A Fronius a leányvállalatain keresztül ma 30 országban van jelen. Mára a világ vezető hegyesztőgépgyártója és egyik legjelentősebb inverter gyártója lett. A Solaredge német-izraeli inverter gyártó, mely egy egyedülálló szabadalommal a hagyományos napelemes rendszerekhez képest jellemzően 5-25% energiahozam növekedést tud elérni árnyékos tetők esetén. Nekünk az a siker, ha 2, 5 és 15 év múlva is elégedett az ügyfelünk.
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image