Miért velünk?

  Miért velünk?

  Miért érdemes a Napelemtechnikát választani, ha napelemes rendszert szeretne?
  Magyar tulajdonosokként a cégben élünk, dolgozunk nap mint nap. 2013 óta napelemmel foglakozunk, mert fontos számunkra a gyermekeink jövője, mert a munkánk a hobbink is.
  (és természetesen ebből élünk )

  • Közel 3000db, cégünk által Magyarországon kivitelezett, kiválóan működő napelemes rendszer van mögöttünk.
  • Termékeinkkel komplex megoldást biztosítunk napelemes villamos energia előállításra és villamos fűtésre is.
  • A telepített rendszereink mindenki számára átláthatóan, interneten keresztül nyomonkövethetőek. ...és hozzák az elvárható termelést. :)
  • Hosszú távon gondolkodunk. Hisszük, hogy a becsületesség, kiszámíthatóság, állandóság kifizetődő. Nekünk még többet jelent egy kézfogás, mint egy szerződés (persze az is van :-) -rend a lelke mindennek).
  • Mindig tartottuk és tartjuk magunkat a napelemes árajánlatunkhoz. Soha nem fordult elő utólagosan, hogy "Kérem, ez egy kicsit több lett, mert..."
  • Személyesen is tud beszélni Önhöz közeli számos referenciánkkal, és meg is tekintheti azokat. Bemutató rendszerünk Győr mellett bármikor előre egyeztetett időpontban megtekinthető
  • A minőség számunkra nem opció, Alap elvárás. A legkiválóbb berendezésekből és anyagokból építjük össze napelemes rendszerét! Csak olyan napelem márkát építünk be, amely a világ 10 legnagyobb gyártójának egyike és legalább 10 éves gyártói tapasztalata van. Így jó eséllyel 25 év múlva is létezik majd a gyártó. (Napelemeinkre 25 év teljesítménygaranciát biztosítunk.)
   Ne feledje, hogy napelemes rendszere 30-40 évig fogja Önt és családját, vagy vállalkozását szolgálni!
  • A termékek importőreként hatalmas raktárkészletről dolgozunk. A termékek jó részének márkaszervize is vagyunk.
  • Garanciális meghibásodásaink szinte nincsenek. Apró hiba összesen 2 esetben fordult elő, melyet 2 napon belül javítottunk.
  • Megrendelőinknek kulcsrakész megoldást biztosítunk: Partnereinkkel megírjuk a pályázatot, a finaszírozásban segítünk, és dokumentáltan, betanítva adjuk át rendszereinket.
  • Ügyfélközpontú bánásmód az egész projekt során. A kivitelezési munkát sokszor hónapokig zajló előkészítés előzi meg, ez a munka leghosszabb része. Ebből az ügyfeleink sokszor csak azt érzékelik, hogy minden rendben zajlik, „sínen az ügy”, érkeznek az engedélyek. A precízség itt kulcskérdés. „Nálunk minden az élén áll” –ahogy szokták mondani.
   Kollégáink kiválóan képzett, kedves kollégák. Munkánkat nagyfokú precízség és empátia jellemzi. Gyakran köszönik meg az ügyfelek azt a sok türelmet, ami a kollégáink irányából tapasztalható az ügymenet alatt. Hisszük, hogy ez az egyedi hozzáállás kiemel bennünket a mai rohanó világ személytelenségéből, és a versenytársak közül. Hiszen nincs két egyforma ügy és nincs két egyforma ügyfél sem. Az egyedi igényekhez rugalmasan alkalmazkodva megkeressük a legjobb megoldásokat. Nekünk az üzlet az életünk része, és nem csupán megélhetés. Gyakori, hogy hosszú távú kapcsolatok, barátságok alakulnak ki a hetekig tartó közös munka során.

   A munka teljes folyamatában segítséget nyújtunk ügyfeleinknek, melyben óriási tapasztalatunk van. Munkánk során mind az Áramszolgáltatói ügyintézést, mind a pályázatok vagy hitel ügyintézését végezzük.
   Szerződések, áramszolgáltatói igénybejelentés, áramszolgáltatói csatlakozási dokumentáció, nyilatkozatok, táblázatok, számlák és még sorolhatnám…. Egészen a projekt zárásáig kollégáink fogják az Ön kezét, Önnek csak adatot kell szolgáltatnia. Ugyanakkor segítséget nyújtunk a pályázatok utómunkáiban is. A munka oroszlánrésze ugyan a háttérben zajlik, de a teljes folyamat erre épül. Alapelvünk, hogy egy mosoly sok mindent megold :-)
  • A frissen alakult hazai cégek többségéhez képest sok éves nemzetközi és hazai tapasztalattal rendelkezünk. Hosszú évek óta és még hosszú évekig a piacon.

  A napelemes rendszer ára, az élettartama alatt többszörösen megtérül, miközben évente több tonna CO2 kibocsátásától menti meg a Földet.

  Hisszük, hogy a környezettudatosság mellett a napelem jó befektetés. De csak a kompromisszumoktól mentes anyagok és kivitelezés tudja ezt biztosítani.

  Ne dőljön be a tapasztalat nélküli, bizonytalan háttérrel rendelkező, olykor meglepően alacsony árat kínáló cégeknek. Keressen bennünket bizalommal, ismerje meg megoldásainkat, javaslatainkat. Hívjon bennünket vagy írjon nekünk. Láttatjuk a különbséget!

   

  Hogyan dolgozunk Mi, avagy mitől "fehér a holló"? - érdemes elolvasni, hogy ne érje meglepetés.

  >>> Így dolgozunk Mi :)

   

  Miért velünk? Miért a Napelemtechnika? 

   olvasson rólunk :)

  >>> https://napelemtechnika.hu/miert-velunk

  >>> ÜGYFÉLVÉLEMÉNYEK

   

   

  Végül beszéljen helyettünk egy kedves ügyfelünk:

  "Ezúton ismétlem meg szóbeli köszönetem, mert lehet, hogy nem mindannyiukhoz jutott el, pedig személy szerint mindenkinek hálás vagyok háztartási naperőművünk megvalósításáért.

  Már az első megbeszélések korrektsége igen jó benyomást keltett. Az engedélyeztetés gördülékeny rugalmas lebonyolítása kezdett optimistává tenni, mert eddig csupa elriasztó tapasztalatot szereztem az építtetésekkel kapcsolatban. Az igazi csodálkozást a kivitelezők okozták. A pontos megjelenés, az aprólékosan precíz anyagelőkészítés, tervszerű munka, a tető kímélése (egy cserép sem törött), a környezet tisztelete (eltakarítottak maguk után) imponáló volt. Mindez kedvezőtlen, szeles - időnként esős - időjárás mellett.

  Közben az aggályoskodó kérdéseimre megfelelő válaszokat kaptam, udvariasan kezelték alkalmatlankodásom. Ami ennél is jobb benyomást keltett bennem: az egymás közötti kulturált viselkedés és beszédmód, egymást segítő magatartás. Nem csoda, ha a tervezettnél előbb készen is lettek.

  A beüzemelés napján megoldották a hálózati vezérlésből adódó hibát - ebben az E.ON is korrekten együttműködött.

  Bárcsak minden így működne hazánkban, mint az Önök cége !

  További jó egészséget kívánok munkájukhoz: dr Imrei Tibor"

  További vélemények a munkánkról>>

  Elérhetőségeink

  Free Energy Team Kft.
  9028 Győr, Fehérvári út 78. (Ternyák udvar - leghátul, jobbra)
  +36 30 737 9777
  info[kukac]napelemtechnika.hu

  Forgalmazott termékeink

  logo_napelemtechnika.png