Szolgáltatásaink

  A napelemtechnikáról

  Magyar tulajdonosi hátterű cégünk napelemes rendszerek importjával és azok telepítésével foglalkozik. Csapatunk a napelemes rendszerek teljeskörű menedzselésével foglalkozik 2003 óta.

  Az ezzel összefüggő teljes előkészítési, tervezési, engedélyeztetési és kivitelezési munkát elvégezzük, így megrendelőink számára egy kézben összpontosulnak a dolgok. Előzetesen felmérjük a helyszínt és a termelési kapacitásra vonatkozó igényt. Ezek alapján egyeztetünk Önnel a napelem rendszer nagyságáról, a műszaki megoldásokról. A megbeszéltek alapján részletes árajánlatot készítünk, amely tartalmazza a beépítendő főbb elemeket (napelem ára, inverter ára, stb.) és a szerelési anyagokat ill. a munkadíjat is. Ismertetjük a helyszín ismeretében a lehetséges energiahozamot, kiszámítjuk a várható megtérülést. Az áramszolgáltatóval való ügyintézést, engedélyeztetést cégünk végzi. Igény esetén pályázati ügyintézést és banki finanszírozást is vállalunk.

  KARBANTARTÁSI ÁRLISTA


  hirdetEs---20240223---napelem-karbantartas-kicsi-honlapra

  * Egy évben ajánlott a napelemek kétszeri tisztítása (pl.: tavasszal és nyár végén).


  *
  * Ha szerződik velünk az évi 2x-i munkára (bármely csomag esetében), úgy 
  AKCIÓNK szerint -10% kedvezményt biztosítunk a végösszegből.

  *** Áraink nem tartalmazzák a kiszállási díjat: 120,-Ft +ÁFA/km

  Image

  Ingyenes helyszíni felmérés

  Ha Ön Győr, Sopron, Veszprém, Mosonmagyaróvár, Pápa vagy Komárom városok körzetében szeretne napelem rendszert, akár 2 napon belül felmérjük a helyszíni adottságokat (egyéb helyszíneken pár nap alatt).
  Image

  Pénztárcabarát megoldások

  A költséghatékony rendszertől prémium megoldásokig kínálunk lehetőségeket, így kihozva a maximumot az elképzeléseiből.
  Image

  Elérhetőség a hét minden napján

  Kérdés esetén a hét bármely napján fordulhat hozzánk. Garantáltan nem hagyjuk kételyek között.

  Mi történik a rendszer elkészülte után...?

  A  rendszer elkészülte és készrejelentése után ügyfeleink megkapják a kétirányú fogyasztásmérőt. A rendszereink minőségét garantálja, hogy kizárólag a világ Top 10 gyártójának kiváló minőségű, nemzetközi és magyarországi minősítéssel ellátott (TÜV, ISO, SGS) napelem paneljeit, rögzítéseit forgalmazzuk és szereljünk. Garanciáink: Inverterre 5-12 év, napelemre 10 év általános garancia és 10 év 90%-os és 25 év 80%-os teljesítménygarancia vonatkozik.
  Image
  A gyakorlatban mi ennek a folyamata?
  • Az ajánlat elfogadását követően felszereljük a napelemes rendszert a tetőre, és egy un. invertert építünk be, mely a megtermelt áramot 230V-ra alakítja át.
  • A rendszerrel rácsatlakozunk az Ön áramszolgáltatójának a hálózatára, egy oda-vissza mérő villanyórán keresztül ( a működtetéshez szükséges engedélyeket és a villanyóra cseréltetését cégünk intézi). Ön éves elszámolási rendszerrel számol el a szolgáltatóval KWh-ban, és csak a fogyasztás és termelés különbségét kell megfizetnie. Ez azt is jelenti, hogy amit Ön nyáron megtermel a sok napsütés mellett, azt télen használhatja el! Egy jól megtervezett rendszer esetében nulla Ft az Ön áramszámlája min. 40 évig!
  • Törvény biztosítja, hogy az áramszolgáltató köteles átvenni a fogyasztótól a megtermelt energiát, min. a saját fogyasztása erejéig.
  Cégünk a napelemes rendszerek teljeskörű menedzselésével foglalkozik. Napelem rendszer telepítést pályázati támogatással, napelem szállításokat végzünk pályázatírással Győr, Csorna, Pápa, Mosonmagyaróvár, Komárom, Sopron, Veszprém, Tatabánya, Székesfehérvár városok környékén. A pályázatírástól a tervezésen át a megvalósításig. Önt érdekelné napelemes rendszer pályázati lehetőség esetén?

  Kérje ingyenes konzultációnkat és felmérésünket: Napelemes rendszer ajánlatkérés

  Napelemes rendszert vagy elektromos fűtést szeretne?
  Bizonytalan, vagy kérdései vannak amelyekre nem kapott választ oldalunkon?
  Tegye fel bátran, hamarosan válaszolunk!
  Telefonon is megteheti a 30/737- 9777-es számon.

  Napelemes rendszert vagy elektromos fűtést szeretne? Bizonytalan, vagy kérdései vannak amelyekre nem kapott választ oldalunkon? Tegye fel bátran, hamarosan válaszolunk!
  Telefonon is megteheti a 30/737- 9777-es számon.

  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image

  Elérhetőségeink

  Free Energy Team Kft.
  9028 Győr, Fehérvári út 78. (Ternyák udvar - leghátul, jobbra)
  +36 30 737 9777
  info[kukac]napelemtechnika.hu

  Forgalmazott termékeink

  logo_napelemtechnika.png