Blog

  Spóroljon a nap erejével!

  Aki környezetbarát fűtési megoldásban gondolkodik, annak az első megoldás, ami eszébe jut az a napelem. Ma már országos szinten benne van a köztudatban, és egyáltalán nem meglepő, ha egy magán, vagy középület tetején, napelem, vagy akár egy teljes napelem rendszer látható. Cégünk magyar tulajdonban van, több mint tíz éve vagyunk jelen a piacon. Ez idő alatt, több mint 2500 napelem, és napelem rendszer telepítését végeztük el, magánembereknek, és vállalkozóknak egyaránt.

  A tervezéstől az átadásig

  Mi nem csak a napelem rendszer telepítésével foglalkozunk, hanem a tervezéstől, a kivitelezésig végig visszük a folyamatot, hogy a megrendelőink, már csak élvezzék a napelem áldásos hatásait. A napelem telepítésekor, a teljes előkészítési, engedélyeztetési, és kivitelezési munkát elvégezzük. Kapcsolatban vagyunk az áramszolgáltató szakembereivel, ezért elintézzük a napelem rendszer engedéyeztetését, igény esetén, pályázati és banki ügyintézést is vállalunk. Raktár készletünkben, számtalan fajta napelem rendszer található, a legtöbb termékünknek márkaszervizét is mi végezzük.

  De mennyi, az annyi?

  Lényeges kérdés, hogy mennyi az a napelem ár, ami jónak számít a piacon. Ehhez meg kell néznünk, hogy az esetleges alacsonyabb napelem ár mit tartalmaz? Milyen minőségű terméket kapunk? Mennyi garanciát vállal a cég? Weboldalunkon a 2021 decemberi napelem ár van feltüntetve, mert a gyors árváltozás miatt, a folyamatos frissítést nem tudjuk megtenni. Az általunk telepített napelem ár 25 év garanciát is magába foglal.

  Elérhetőségeink

  Free Energy Team Kft.
  9028 Győr, Fehérvári út 78. (Ternyák udvar - leghátul, jobbra)
  +36 30 737 9777
  info[kukac]napelemtechnika.hu

  Forgalmazott termékeink

  logo_napelemtechnika.png