Blog

  Biztonságban egy életen át

  Az előttünk álló rezsiáremelés miatt, megnövekedett az érdeklődés, a napelem rendszer telepítése iránt. Még úgy is, ha nem állami, vagy pályázati támogatással kerül fel a házra a napelem, hanem saját finanszírozással készül. Ennek a jelenlegi gazdasági helyzet az oka, ami sok embert ébreszthet rá arra, hogy a napelem ár, jó befektetés a jövőbe, az életbe, hiszen ha a napelem rendszer termeli az áramot, akkor nincs többé kiszolgáltatottság bármely politikai, vagy gazdasági helyzet miatt. Nemcsak az áramellátás, a fűtés is megoldható napelem segítségével.

  Biztonságos, megbízható

  A napelem rendszer megbízható mert a napsütéses órák száma egész Magyarországon megfelelő ahhoz, hogy még a kevésbé napsütötte helyeken is elegendő arra, hogy egy napelem megfelelő mennyiségű áramot termeljen egy-egy háztartás számára, és a megtérülési idő után hasznot termeljen használójának.

  Mindenki számára elérhető

  Bár a napelem ár elsőre soknak tűnik, és valóban nem egyszerű kiadni. De ma már létezik jó néhány kedvező áru napelem rendszer is. Tudni kell, hogy az utóbbi néhány évben a napelem ár jelentősen csökkent. Mint ahogy minden fejlődik, a napelem is korszerűsödik, a mai korszerű napelem rendszer megtérülése, már sokkal rövidebb, mint az elődöké. A napelem élettartama is nőtt, 30-40 évig szolgáltat áramot egy mai modern napelem rendszer. Ha ezt figyelembe vesszük, a napelem ár nem is olyan magas. Mind ezek mellett, a napelem rendszer telepítése nem csak biztonságos és költséghatékony, hanem egy környezetbarát megoldás is.

  Elérhetőségeink

  Free Energy Team Kft.
  9028 Győr, Fehérvári út 78. (Ternyák udvar - leghátul, jobbra)
  +36 30 737 9777
  info[kukac]napelemtechnika.hu

  Forgalmazott termékeink

  logo_napelemtechnika.png