Komárom-Esztergom megye napelemes rendszer

  A napelemes rendszer mérete: 5,72kWp (22db-260Wp napelem)

  Napelem típusa: Canadian Solar CS6P-260P

  Inverter típusa: Fronius Primo 5.0-1

  „Pontos, udvarias kollégák! Gyors és szép munka. A napelemes rendszerről csak működés után tudok nyilatkozni. Munkájukat ismerettségi körömbe másoknak is ajánlani fogom.”

  „Közel egy hónapja az E-on mérőóracseréje óta működik a napelemes rendszerünk. Az eltelt borúsabb időszak elmúltát vártam, hogy egy-két verőfényes nap tapasztalatairól is tudjam tájékoztatni. Naponta 3-4 szer is megtekintem az interneten, hogy mit teljesít a rendszer. Ma egész nap borús-esős nap volt és még így is 5 kW-t igazol az internet. Az eddig mért legnagyobb teljesítmény a napi 38 kW volt.
  A mérőórán, amelyen az oda-vissza számokat folyamatosan látom (ha jól értelmezem a váltakozva megjelenő kisebb és nagyobb számot) azt látom, hogy az eddig termelt energia kb. egyhatoda kerül a háztartásunkban felhasználásra és öthatoda marad a téli időszakra fűtésre felhasználhatóan..(A mai napig a két mérőszám 325 illetve 50 kW) Ezt túl szépnek találom és az a gyanum, hogy valamit nem jól értelmezek. Bizonyára az évi átlagos többlettermelés az időjárás következményeként mérsékeltebb lesz.
  Az inverteres cég naponta közli a termelési teljesítmény és érték (Ft) adatokat és a termelési haranggörbét. Az eleganciája olyan fokú, hogy havonta napi részletezésben közli a termelési adatokat. Bezzeg az E on még egy laikus számára is érthető tájékoztatóra sem méltat. Gondolják, hogy majd rájövünk, hogy mire kell figyelni és hogyan kell értékelni a kiírt számokat.
  Amikor naponta fáradtan hazaérek az első dolgom, hogy megnézzem, hogy mit "dolgozott" a gép, és újságolom a nejemnek, hogy hány Ft-tal lettünk ma gazdagabbak. Az eddigi rekord napi 1.500 Ft körüli keresmény volt. Olyanszerű jó érzésem van, mint mikor még a mamának naponta vittem be a tyúkól fészkeiből az aznapi friss tyúktojásokat Kis falunkból már ketten is jelezték, hogy beszélni akarnak velem a napelemről.A hét végén végig izgultuk a győri ETO szimpatikus női kézilabda csapatának kupadöntő mérkőzését. A mezükre az volt írva, hogy "A jövő Győrben épül". Hát valami ilyenszerű mondat kívánkozik az én laikus élmény beszámolóm végére, hiszen időskori napjainkra az Önök vállalkozásának szép munkájával lett olcsóbb és világosabb háztartásunk összkomfortja.
  A feleségem újságolta, hogy egy férfi telefonon érdeklődött cégüktől, hogy hogyan működik a rendszer. (Nevét nem jegyeztem meg.) Kérem, hogy válaszomat munkatársainak is továbbítani szíveskedjen. Mindnyájuknak a legjobbakat kívánjuk Leányvárról. Legyen sok szép napjuk és sikerük továbbra is.”

  Szakmárék

  „ Elérkezett a mai nap, amikor háztetőnk napos oldala kikékült a napelemektől. Krisztina még szép napos időt is rendelt a munkák elvégzéséhez. A napelemes időszak kezdő napja azért is lesz számomra emlékezetes mert egybeesik 76. születésnapommal.
  Az összeszokott csapat munkájáról csak felsőfokon fogalmazhatok. Minden kérésünknek megfelelően készült el. Feleségem is örül, hogy a legkíméletesebben csináltak mindent a fiúk. Mi sokkal nagyobb ramazurira készültünk, s most speizünk, ahol az inverter és két kapcsoló doboz elhelyezésre került,díszesebb lett úgy, hogy semmiben sem zavar bennünket. Idősebbekként már félve viszonyulunk a legtöbb változáshoz, mert az sokszor a már megszokott életünkben is változással jár, de most szorongásunk már elmúlt, és szép munkájuk.propagandistájává tett bennünket.
  Köszönöm az áramszolgáltató felé tett intézkedését és az új mérőóra után észlelhető működésről is tájékoztatni fogom.
  Attila mindent számítógépes trükköt elmagyarázott az unokánknak, aki szintén csodálója lett a mindentudó dobozoknak, mert valami hasonlókat tanul a szakközépiskolában.
  Ismételt köszönettel vagyok az Ön következetes, preciz munkájáért és a kivitelező stáb teljesítményéért, amelynek révén - ahogy ezt Tonibácsi szellemesen fogalmazta - mi is "naplopókká" váltunk.
  Ezúttal én is úgy köszönhetek el, hogy szép napot.”

  Elérhetőségeink

  Free Energy Team Kft.
  9028 Győr, Fehérvári út 78. (Ternyák udvar - leghátul, jobbra)
  +36 30 737 9777
  info[kukac]napelemtechnika.hu

  Forgalmazott termékeink

  logo_napelemtechnika.png