Rólunk mondták

  Rólunk mondták

  Megkérdeztük - elmondták:

   

  'az immár 1 éve üzemelő napelemes rendszeremmel kapcsolatban szeretném megköszönni azt a szakértő hozzáállást és színvonalas kiszolgálást, amit a rendszer tervezése és kivitelezése során tanúsítottak. A Fronius/Canadian Solar „páros” eddig hibátlanul üzemel. Az évi legalább 3.000 kWh villamos energia kiváltása tervezett 14 panelből álló rendszerem az elvárások felett, mintegy 27%-os többlettel zárta az éves működést (2014/2015) így lehetőséget teremtve családomnak egyéb a kényelmünket szolgáló és a komfortot növelő villamos fogyasztók gondtalanabb használatára (pl. klímakészülékek üzemeltetése a nyári időszakban). Nem mellékes továbbá, hogy a valós gyakorlati tapasztalatok és a többlet energia értékesítése a szolgáltatónak jótékonyan hatnak a rendszer megtérülési idejére. Köszönöm továbbá az üzemeltetés során felmerülő kérdéseimre adott válaszaikat is!
  Szűkebb és tágabb környezetemben is számíthatnak ajánlásomra.
  Napsütéses üdvözlettel: K. K -Pannonhalma'

   

  "Sokadik felújítást, építkezést végzőként elfogadhatják objektív tapasztalatomat és véleményemet.Több kért és beérkezett ajánlat áttanulmányozása után többszöri megbeszélés után, majd a helyszíni felmérést követően döntöttem, hogy az Önök ajánlatát elfogadva cégüket bízom meg az általam "elképzelt" napelemes rendszer kiépítésére. A teljes körű ügyintézés, majd a tényleges kivitelezés során beigazolódott hogy jól döntöttem. Az Önöké megbízható profi vállalkozás. A mai világban, látva az építőiparban jellemző hozzáállást mentalitást, üdítő volt látni kollégái szakmai hozzáértését, munkamorálját, profizmusukat. Nyugodt szívvel tudom ajánlani cégüket az ismeretségi körömben. További jó munkát és jó egészséget kívánva még egyszer köszönöm együttműködésüket."
  Tisztelettel: Vida Tamás Veszprém

   

  " A rendszer megrendelésétől kezdve a kivitelezésig, maximálisan meg voltam elégedve úgy az ügy intézésével, mint a munkavégzéssel. A rendszer működik hibátlanul, amennyiben kérdésem volt az eltelt időszakban, készséggel álltak rendelkezésemre. 10-ből 10 pont!!!!"
  Turbucz Mihály Nagycenk

   

  "Ha egy mondatban kellene összefoglalni , akkor azt mondanám: Tökéletes kivitelezés, tökéletes, hiba mentes működés és életünk egyik legjobb befektetése."
  Köszönettel: Kalmár Lajos Tárkány

   


  "Nem szeretném azt a szót használni, hogy profi napelemes kivitelezők. Ez elcsépelt, és ennél én sokkal többet tapasztaltam. Az ahogyan megjelentek, szervezetten kipakoltak és közben az egymás közbeni kommunikáció hangneme is minden várakozásunkat felülmúlt. Mindenki tudta a dolgát, nem voltak felesleges mozdulatok. A magyar, sajnos alacsony kivitelezői minőség és gyakorlat még nyomokban sem volt tapasztalható. A lányomék külföldön élnek, az ottani minőségről rengeteget hallottam. Mi a teljes folyamatot végig fotóztuk. Ezeket meglátva a lányom megerősített benne, hogy ez a szintű munka morál még ott is ritka. Időre érkeztek, időre fejezték be még a kedvezőtlen időjárás ellenére is. Nagyon örülünk a napelemes rendszernek, de legalább akkora élmény volt, hogy láthattunk az építkezésünk végén egy ilyen napelemes munkát. Nem számítottunk mi már ilyenre. Csak megköszönni tudjuk."
  Lábik Lászlóné Pannonhalma

   

  "Precíz, korrekt munka, versenyképes áron, így lesz energiám a hűtésre nyáron" :)
  Üdvözlettel: Kovács Imre -Martonvásár 


  "Nálam tovább öregbítette cégük a már úgy is magassan tartott nivót, misem bizonyítja ezt jobban mint az ,hogy három éve telepitett rendszeremet idén megdupláztam. A ház teljes energia ellátását már a megtermelt villamos energiával biztositom teljes biztonsággal" .
  Üdvözlettel: Malek József- Feketeerdő

   

  „A kollégák pontosan, gyorsan tették a dolgukat minden rendben volt. A kolléganő előregondolkodásának hála, ma már át is vette az EON. Minden rendben volt, meglepődtek a tűzvédelmi kapcsolón és annak elhelyezésén, azt mondták nem szokták ennyire korrekten intézni a telepítő cégek :)
  Gecsó Zoltán- Gárdony


  „Megbízható, szakmailag hozzáértő csapat felméréstől a kivitelezésen át az ügyfél utógondozásáig lehet rájuk számítani. Az engedélyeztetésben és tervezésben is nagyon segítőkészek voltak. A kivitelezés várakozáson felül gyors és szakszerű volt. A készre jelentés után is változatlanul segítőkészek és türelmesen válaszolnak minden felmerülő szakmai kérdésre. A kiépített rendszer az elvárások szerint hibátlanul működik. Legközelebb is velük készíttetném a napelemes rendszert.”
  Üdvözlettel: Kernya Gábor Velence

   

  "A Napelemtechnika munkájával nagyon elégedettek vagyunk. Ajánlattételkor és a kivitelezéskor is gyors, profi, segítőkész csapattal álltunk szembe. Ajánlani tudjuk mindenkinek, aki szereti, ha a dolgok úgy történnek, ahogy megtervezte. "
  Heizer-Veneszné Niki - Győrszentiván

   

  "A cégükkel kapcsolatosan csak jókat tudok mondani illetve írni. A tervezéstől a kivitelezésig nagyon gördülékenyen és korrekt módon ment minden.A felszerelés 1 napot vett igénybe. Mindent eltakarítottak maguk után. Látszik, hogy szakemberekkel dolgoznak. A rendszer működése tökéletes és várjuk a további napsugarakat!"
  Hetzmann István és családja

   

  "A Napelemtechnika Kft. által 2015-ben családi házamban megvalósított HMKE fejlesztéssel teljes mértékig elégedettek vagyok, a házam tetejére fél éve kiépített 42 db napelem tökéletesen működik,és számításaim szerint felül fogja múlni azt a termelőkapacitást, amelyre a Napelemtechnika Kft.- től a kalkulációt megkaptam. A Kft. munkatársai figyelmesek, pontosak voltak, a tervezésben és kivitelezésben minden határidőt betartottak, mindezek alapján mindenkinek ajánlom őket!"
  Üdvözlettel, Dr. Roszík Péter - Tata


  "Nagyon megvagyunk elégedve a cég munkájával pontos, preciz, gyors tervezés és kiviteleézés! Megbizható csapat, nagyszerű csapatmunkával! Köszönjük szépen a munkátokat!"
  Üdv.: Takács Sándor - Fertőszéplak

   

  "Nehéz ezt egy mondatban összefoglalnom, de megpróbálom: A tiszta, rendes és gyors munka, a szakértő, segítőkész hozzáállás mellett kiemelném, hogy a napelem-piacon ár-érték arányban az egyik legjobb kivitelező. (még egy mondat) A rendszer azóta túlélt jeget, havat, szélvihart, és köszöni szépen jól van. Minden egyéb a Nap feladata.
  Pajer Csaba - Nagycenk