Termékek

  Canadian Solar CS6P-P 260P napelem

  Canadian Solar CS6P-P 260P napelem

  Világ 2. legnagyobb napelem gyártója a Canadian Solar. Kanadai cég, európai képviseletekkel, kiváló minőségbiztosítással, az egyik legmegbízhatóbb polykristályos 260Wp napelem.

  Ajánlatkérés

  Kategória: Napelem
  Gyártó: Canadian Solar

  Büszkék vagyunk, hogy a 2013-as 4.helyezés után 2014/2015-ben a világ 3., 2016-tól a 2. legnagyobb gyártója lett a Canadian Solar, és ennek a kiváló márkának importőrei lehetünk. Több gyárral rendelkeznek szerte a világban Kanadától -Kínáig. Szállítmányaink változó, hogy melyik gyárból érkeznek, de amiben a panelek megegyeznek: A minőség. Ezt a magas szintű kanadai minőségbiztosítás eredményezi.

  Csúcsteljesítmény v. maximális teljesítmény Nominal max. power Pmax 260W  
  Munkaponti v. maximális üzemi feszültség Optimum operating voltage Vmp 30.4V maximális teljesítmény esetén fellépő feszültség
  Munkaponti áramerősség Optimum operating current Imp 8,56A maximális teljesítmény esetén folyó áramerősség
  Üresjárási feszültség, kapocsfeszültség Open circuit Voltage Voc 37,5V Egy napelem nyitott kapcsain megjelenő feszültség. A legnagyobb lehetséges feszültség, ami a napelem modulon mérhető.
  Rövidzárási v. névleges áram Short circuit current Isc 9.12A Akkor jelentkezik, mérhető, ha a napelemek csupasz végeit összekötjük, így rövidzárat alakítunk ki. Az ebben az esetben fellépő legnagyobb áram a rövidzárási áram.
  Hatásfok Modul efficiency   16,16%  
  Max. rendszerfeszültség Maximum system voltage   1000 V az adott napelem modul milyen maximális feszültségszintű rendszerben használható
  maximális áramerősség biztosíték Maximum series fuse rating   15A  
    Power tolerance   y  +-5W A tolerancia jelentése az, hogy a napelem teljesítménye mennyire térhet el a megadott névleges teljesítményhez képest.
  Hőmérséklet tényező Temperature coefficient Voc   -0,34 %/C fok 25C  fokostól magasabb  hőmérséklet esetén fokonként a feszültségérték ennyi százalékkal csökken

  Elérhetőségeink

  Free Energy Team Kft.
  9028 Győr, Fehérvári út 78. (Ternyák udvar - leghátul, jobbra)
  +36 30 737 9777
  info[kukac]napelemtechnika.hu

  Forgalmazott termékeink

  logo_napelemtechnika.png