Termékek

  K2 System Napelem tartószerkezet lapos tetőre

  K2 System Napelem tartószerkezet lapos tetőre

  A 2004-ben Németországban alapított vállalat kizárólagos tevékenységi köre tartószerkezetek gyártása napelemes rendszerekhez.

  Ajánlatkérés

  Kategória: Napelem tartószerkezetek

  A 2004-ben Németországban alapított vállalat kizárólagos tevékenységi köre tartószerkezetek gyártása napelemes rendszerekhez. A német mérnökök teljes körű, mindenféle telepítési módnak megfelelő ? legyen szó bármilyen tetőre vagy talajra telepítésről ? komplett tartószerkezeti megoldásokat dolgoztak ki. A tartószerkezetek anyaga alumínium és rozsdamentes acél, amelyek biztosítják a hosszú és tartós élettartamot. Megbízhatóság, német precizitás és kiváló minőség jellemzi a K2 System termékeit, melyre 12 év garanciát vállal a gyártó. A vállalat képzésekkel és tervezői szoftver segédletekkel támogatja viszonteladói és kivitelezői partnereit, biztosítva ezzel a magas minőségű termékeinek megfelelő beépítését. Cégünk munkatársai elvégezték a szükséges tanfolyamokat, így szakmailag felkészülten látunk hozzá a napelemes rendszerek tartószerkezeteinek megtervezéséhez és szakszerű kivitelezéséhez.

  Leírás

  Lapos vagy kis hajlásszögű tetőre való rögzítésnél elsősorban a tető statikája határozza meg a rögzítési lehetőségeket, azaz hogy mennyi a tető többlet teherbírása. Továbbá a tető fedésének anyagát és szerkezeti kialakítását is figyelembe kell venni.

  Számos megoldás létezik lapostetőre. Ha a tető terhelhető, akkor beton súlyozással rögzíthető az alumínium vagy UV-álló műanyag hordozó szerkezet, és erre kerülnek a napelemeket tartó sínek:

  Kis pluszterhelést bíró tetőknél speciális, aerodinamikus kialakítású rögzítés alkalmazható:

  A fentieken túl is még számos rögzítési megoldás van lapostetőre. A döntést mindig részletes felmérés és statikai számítás előzi meg - lapos tetőre csak nagyon alapos előkészítéssel szabad napelemes rendszert telepíteni.

  A cserepes tetőre történő általunk végzett telepítést itt nézheti meg:

  https://www.youtube.com/watch?v=j8JEPQay8_k

  Elérhetőségeink

  Free Energy Team Kft.
  9028 Győr, Fehérvári út 78. (Ternyák udvar - leghátul, jobbra)
  +36 30 737 9777
  info[kukac]napelemtechnika.hu

  Forgalmazott termékeink

  logo_napelemtechnika.png